Yoga en Chineng Qigong
Kracht vanuit Ontspanning


DE WORKSHOP

De inspirerende plekken op het landgoed en de bijzonder mooie stille natuur geven ons alle ingrediƫnten in handen om onze eigen kracht te ervaren met Meditatie, Yoga en Chi Neng Qigong. Een unieke combinatie van Yogastudio Anna ontstaan tijdens eerdere workshops op Marathea! We ervaren ruimte en verstilling dmv meditatie en pranayama (ademhalingsoefeningen) Wordt je bewust van de rust en stilte in jou en Laat de energie weer stromen door deze workshop waarin Meditatie, Yoga en Chi Neng Qigong samenkomen en elkaar versterken. Chi Neng Qigong is een eenvoudige Chinese bewegingsleer die het zelfhelend vermogen van de mens activeert. De hulpmiddelen zoals Het stripje en het rolletje uit de Critical Alignment Yoga laten de ruimte hiervoor ontstaan. Toegankelijk voor alle niveaus

Programma

Van 07.30 tot 08.30 meditatie. O.a. een zonsopkomst, een stilte of loopmeditatie op het landgoed. Na een Grieks ontbijt zijn er Vier ochtenden van 09.30 tot 12.00 uur oefeningen Yoga en Chi Neng Qigong. Middag vrij te besteden en transfer naar het strand is inbegrepen. Avondles Chi Neng Qigong van 18.15 tot 19.30 uur.

De Docenten

Anna en Ron van Amsterdam hebben samen een Studio in Zeewolde waar zij diverse lessen en workshops verzorgen. o.a. gestudeerd bij Samyama, school voor yoga en meditatie, Critical Alignment Yoga bij Gert van Leeuwen en zijn Chi Neng Qigong instructeur. Ron van Amsterdam heeft jarenlange ervaring met material arts en yoga. Anna van Amsterdam heeft meer dan 25 jaar ervaring met Raja yoga.
Zie voor meer Informatie www.yogainzeewolde.nl
Of mail naar annaenron@live.nl

Agenda
Anna en Ron van Amsterdam
04 sept. - 11 sept.Marathea/Elaia: NL: T. +31 20 662 1474, GR: T. 2733061410 Email: info@marathea.nl