Retraite Critical Alignment Yoga

De workshop

Op een prachtige plek, in een rustige omgeving volg je een week Critical Alignment yoga – C.A.Y. Deze week is voor iedereen toegankelijk, of je nu wel of geen ervaring hebt.
Gewone bewegingen in het dagelijks leven als lopen en tillen ontstaan uit bewegingsketens waarin houdings- en bewegingsspieren samenwerken.
Bij C.A.Y. beginnen we de les met oefeningen met de hulp van een rolletje, strip en/of blok om de spanning in de bewegingsspieren los te laten zodat we de dieperliggende houdingsspieren weer kunnen activeren. Hierbij wordt veel aandacht gegeven aan de ademhaling, bewustwording van het lichaam en het loslaten van spanning. Deze oefeningen bereiden je lichaam voor op de Hathayoga- houdingen later in de les. We sluiten de dagen af met C.a.Y.i.N, een combinatie van CAY en Yin-yoga.
Agenda :
Mathilde Holkamp 25 sept. – 02 okt.


De Docent

Mathilde heeft in 2008 een grote carriere-switch gemaakt toen ze haar drukke baan in het bedrijfsleven opgaf om haar hart te volgen. Ze sprak met zichzelf af alleen nog dingen te doen waar ze zelf blij van werd en die te delen met anderen. Ze volgde de vierjarige Hathayoga-opleiding waarbij anatomie en indicatie/contra-indicatie haar favoriete vakken waren. Na een proefles C.A.Y. in Amsterdam voelde ze direct dat dit de missing link was. Na haar Hathayoga-opleiding volgde ze de bijscholing C.A.Y. en de therapie-opleiding bij Gert van Leeuwen. Inmiddels heeft ze ook de Yin-yogaopleiding afgerond.
Opgeven voor deze week kan vanaf 8 januari 2018.


> informatie Mathilde HolkampMarathea/Elaia: NL: T. +31 20 662 1474, GR: T. 2733061410 Email: info@marathea.nl